Pabrik Baterei Polimer Li
Li Polymer Cylindrical Baterei Produsen
18650 baterei lithium Ion
Baterei Lithium Ion 18650 Kualitas Tinggi
China Li Polymer Prismatic Baterei Produsen

Produk Unggulan

Kabar

Apa Sampeyan Pilih Kita

  • #

Babagan awake dhewe

Dongguan Encore Energy Co., Ltd. didegaké ing Desember 2016, kapasitas kadhaptar RMB10000000. Perusahaan iki dumunung ing Hengquan Industrial Park, Kangle Road, Hengli Town, Dongguan City, karo bangunan pabrik modern watara 8000sqm, fasilitas produksi majeng lan peralatan ing industri, lan kita duwe Manajemen profesional, desain, pembangunan, produksi, testing lan modern. tim personel marketing, lan aktif ngimpor sistem manajemen mutu internasional ISO9001:2015. Encore Energy khusus ing produksi Li Polymer Battery, Li Polymer Prismatic Battery, Li Polymer Cylindrical Battery etc.maca liyane

Produk Anyar